X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Fostul prim-ministru japonez încetează să mai dea semne de viață

8 iul. 2022,, 10:30   Diverse
1851 0

Fostul premier japonez Shinzo Abe a încetat să mai dea semne de viață, medicii au înregistrat din nou moartea clinică a politicianului, transmite agenția Kyodo News.

Anterior, s-a anunțat că fostul premier japonez Shinzo Abe, care a fost atacat în orașul Nara în timpul unui discurs în stradă, este supus unei transfuzii de sînge.

Potrivit politicianului japonez și membru al partidului LDPJ, „situația nu inspiră optimism”.

Tentativa de asasinat asupra fostului premier a avut loc vineri, 8 iulie, la ora locală 11:30 (05:30 ora Moscovei). Un fost marinar al Forțelor de Autoapărare Japoniei s-a apropiat de politician din spate și l-a împușcat cu o pușcă. Abe a căzut, sîngerînd. Imediat a fost dus la spital cu o ambulanță.

Polițiștii au spus că în primele minute după tentativa de asasinat, Abe era conștient, dar apoi, în timpul transportării sale la spital, starea lui a devenit critică „cu stop cardiac și pulmonar”.


Actualul prim-ministru al Japoniei, Fumio Kishida, a declarat mai devreme că, după tentativa de asasinat și spitalizare, fostul premier Shinzo Abe este în viață și în stare gravă, medicii luptă pentru viața lui.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий