X 
Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3740

Forumul la nivel înalt al think tank-urilor China-ECE

22 mai. 13:00   Diverse
1672 0

Peste 160 de oficiali, specialiști și personalități din diferite cercuri sociale din China, Romînia, Serbia, Ungaria, Croația, Albania, Cehia, Grecia și din alte state din Estul și Centrul Europei (ECE) au participat la cea de-a 2-a ediție a Forumului la Nivel Înalt al Think Tank-urilor privind Dezvoltarea Calitativă a Cooperării Locale China-ECE, o componentă a celei de-a 3-a ediții a Forumului China-ECE de la Ningbo.

În cadrul evenimentului au fost lansate o serie de rezultate ale unor studii privind: „Zece ani de cooperare China-ECE și perspectivele (2012-2022)”, Raportul privind colaborarea locală China-ECE, Raportul cu privire la Big Data din Europa Centrală și de Est și Studiile privind potențialul, modelul și mecanismul cooperării economic-comerciale China-ECE.

Pe de altă parte a fost organizat Forumul primarilor China-ECE 2023. Cei prezenți au abordat inovația tehnologiilor verzi, colaborarea internațională în dezvoltarea verde, transformarea economiei verzi locale, instituirea unui sistem de economie verde cu carbon scăzut, fiind lansată o inițiativă privind dezvoltarea verde urbană China-ECE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?