X 
Criza energetică stiri: 1711
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 419

Filmul ''Avatar: The Way of Water'' s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american

11 ian. 02:00   Diverse
1812 0

Pelicula ''Avatar: The Way of Water'' a dominat în continuare box-office-ul din Statele Unite şi Canada weekendul trecut, după ce a obţinut încasări de 45 de milioane de dolari, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

''Avatar: The Way of Water'', o mult aşteptată continuare a blockbusterului SF din 2009 "Avatar" şi care prezintă evenimente desfăşurate la peste un deceniu după acţiunea din primul film, a obţinut încasări totale care depăşesc 1,7 miliarde de dolari la nivel mondial.


Este urmat îndeaproape de ''M3GAN'', un horror cu succes neaşteptat, care a debutat pe a doua poziţie în box-office-ul nord-american.

Acest thriller, distribuit de Universal, înregistrează un debut remarcabil, cu încasări de 30,2 milioane de dolari într-un singur weekend, sumă care depăşeşte cu mult estimările specialiştilor.

''M3GAN'' spune povestea unui robot umanoid cu o prezenţă înfricoşătoare, creat pentru a-i ţine companie unei fetiţe orfane.


Peliculele horror înregistrează în continuare un succes semnificativ de box-office, susţine David A. Gross, din cadrul Franchise Entertainment Research, care spune că ''tinerii cinefili vor să le vadă alături de prietenii lor, pe marele ecran, pentru a trăi la maxim senzaţiile tari''.

''Puss in Boots: The Last Wish'' se află pe cea de-a treia poziţie în box-office, cu încasări de 13,1 milioane de dolari după trei săptămîni pe marile ecrane. În acest film pentru copii inspirat din universul ''Shrek'', celebrul motan porneşte într-o aventură epocală pentru a-şi restabili cele nouă vieţi.


Pe cea de-a patra poziţie se află pelicula ''A Man Called Otto'', distribuită de studiourile Sony, care a avut încasări de 4,2 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend al său de proiecţii în cinematografele nord-americane.

Ecranizare a romanului scriitorului suedez Fredrik Backman ''A Man Called Ove'', pelicula îl are în rolul principal pe Tom Hanks, care interpretează un pensionar morocănos ce capătă o nouă perspectivă asupra vieţii după ce-şi întîlneşte vecinii optimişti.''Black Panther: Wakanda Forever'', o continuare a filmului Marvel afro-futurist care a avut succes în 2018, se află pe cea de-a cincea poziţie în box-office, după ce a obţinut weekendul trecut încasări de 3,4 milioane de dolari.


Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. ''Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody'' (2,4 milioane de dolari)

7. ''The Whale'' (1,5 milioane de dolari)

8. ''Babylon'' (1,4 milioane de dolari)

9. ''Violent Night'' (740.000 de dolari)

10. ''The Menu'' (713.000 de dolari).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий