Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Fericirea unui cîine. Ce cadou a primit un”hoț” mic din SUA

30 mar. 2021,, 03:00   Diverse
2062

Un hoț perseverent, dar atît de simpatic, încît a primit recompensă exact ceea ce furase. Vorbim despre un cîine fără stăpîn din Statele Unite, care a furat de cinci ori o jucărie din pluș în formă de unicorn, dintr-un magazin din Kenansville, un orășel din Carolina de Nord.

Disperați, proprietarii magazinului au chemat serviciul de control al animalelor. Doar că agenta care a venit să aresteze infractorul recidivist a fost atît de fermecată de hoțul patruped, încît i-a cumpărat jucăria înainte de a-l aduce la adăpost. Acolo, hoțul vagabond s-a acomodat imediat, încîntat că-l are alături de el pe prietenul unicorn.

Un cîine fără stăpîn din SUA a primit cadou un unicorn de pluș pe care îl furase de cinci ori dintr-un magazin. FOTO: Facebook Duplin County Animal Services

Botezat Sisu, simpaticul cățel a devenit rapid celebru pe pagina de internet a adăpostului, de unde a și fost adoptat a doua zi și a plecat spre noua lui casă, împreună cu unicornul din pluș.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав