Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

„Fabelmans” de Spielberg a cîștigat Globul de Aur la categoria principală

11 ian. 15:45   Diverse
1707 0

Cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur a avut loc la Los Angeles. Cel mai bun film dramă a fostrecunoscut Fabelmans, regizat de Steven Spielberg.

Tot pentru această peliculă, Spielberg a fost recunoscut drept cel mai bun regizor al anului. Actrița Cate Blanchett, care a jucat în filmul Tar de Todd Field, și actorul Austin Butler, care a jucat în filmul biografic Elvis al lui Baz Luhrmann, au primit premiul pentru cele mai bune roluri dramatice.

În nominalizarea „Cel mai bun serial dramă” a cîștigat „House of the Dragon”, regizat de Greag Yaitans și Miguel Sapochnik, relatează snob.ru. Premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă a revenit lui Zendaya („Euphoria”), iar pentru cel mai bun actor a revenit lui Kevin Costner („Yellowstone”).

The Banshee of Inisherin, regizat de Martin McDonagh, a cîștigat nominalizarea pentru cel mai bun film comedie sau muzical. Pinocchio Guillermo del Toro, o producție Guillermo del Toro și Mark Gustafson a devenit cel mai bun film animat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?