COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Ed Sheeran, testat pozitiv cu coronavirus cu puţin timp înainte de lansarea noului său album

26 oct. 03:00   Diverse
1888 0

Starul pop britanic Ed Sheeran a anunţat, duminică seară, că a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, cu mai puţin de o săptămînă înainte de lansarea foarte aşteptată a noului său album.

''Din păcate, am fost testat pozitiv cu COVID şi, prin urmare, acum mă autoizolez şi urmez recomandările'', a scris pe contul său de Instagram compozitorul şi interpretul hitului internaţional ''Shape of You'' (2017).

''Aceasta înseamnă că deocamdată nu pot să-mi îndeplinesc angajamentele cu prezenţă fizică, aşa că voi face cît mai multe dintre interviurile/spectacolele programate de acasă'', a continuat cîntăreţul în vîrstă de 30 de ani care locuieşte în Suffolk, în estul Angliei.

Următorul său album, ''='', urmează să fie lansat vineri, 29 octombrie, ocazie cu care cîntăreţul avea programate concerte şi interviuri.

Ed Sheeran a cîntat pe 17 octombrie la Londra în cadrul ceremoniei Premiilor Earthshot pentru climă, găzduită de prinţul William.

Noul său album marchează revenirea artistului, care a luat o pauză după naşterea fiicei sale, în vara anului 2020.

Regatul Unit, una dintre ţările cele mai afectate de pandemie în Europa, cu aproape 140.000 de decese, se confruntă în prezent cu una dintre cele mai mari rate de contagiere din lume.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X