Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Dwayne The Rock Johnson a împlinit 50 de ani. Cum a ajuns să fie cel mai bine plătit actor de la Hollywood

3 mai. 2022,, 23:00   Diverse
2393 0

Vedeta americană, cunoscută și după numele din ring The Rock, își serbează ziua de naștere. Celebrul actor de renume internațional are o poveste impresionantă pe care nu a ținut-o ascunsă. Prin ce a trecut pînă la 50 de ani.

Cine este, de fapt, Dwayne The Rock Johnson

Dwayne The Rock Johnson s-a născut în Hayward, California pe 2 mai 1972, ceea ce înseamnă că anul acesta schimbă prefixul. Actorul ajunge la o vîrstă rotundă, aniversare care, cu siguranță, îi va aduce lucruri foarte bune.

Vedeta nu a avut o copilărie tocmai fericită din cauza faptului că tatăl său, de profesie wrestler profesionist, trebuia să se mute foarte des prin prisma contractelor pe care le semna. Din cauza asta sportivul nu a prins rădăcini nicăieri.

A locuit o perioadă în Noua Zeelandă alături de rudele mamei sale, wrestleri celebri, dar a prins drag de rugby, sport la care a renunțat odată cu revenirea în Statele Unite ale Americii din cauza mutărilor frecvente.


Părinții lui Dwayne The Rock Johnson aveau să divorțeze la cei 14 ani ai săi, următorii trei ani nefiind unii de care să-și amintescă cu mare plăcere. La 17 ani a descoperit din nou sportul, cînd a început să joace fotbal american la Universitatea din Miami după ce a primit o bursă completă.

O accidentare l-a ținut departe de teren, apoi a intrat în depresie și a plecat în Canada pentru a-și continua pasiunea. Ulterior, a luat în calcul să intre în ring, chiar dacă nu avea pregătire sau echipament în acest sens.

În următorii 7 ani Dwayne The Rock Johnson a cîştigat numeroase premii. A fost de 7 ori campion în World Wrestling Federation și a cîştigat Royal Rumble, unul dintre cele mai mari evenimente de wrestling din lume, iar oamenii au început să-l aprecieze.

Cum a ajuns Dwayne The Rock Johnson de la wrestling la actorie

Fanii îl considerau ca fiind unul dintre cei mai mari wrestleri din istorie, dar apoi a căutat succesul la Hollywood. A cochetat cu actoria în paralel cu lumea sportului, mai ales că la început s-a lovit de mai multe obstacole.

Primul rol interpretat de Dwayne The Rock Johnson a fost într-un serial de televiziune, unde l-a jucat pe tatăl său. Ulterior, a apărut într-un episod din Star Trek: Voyager, s-a mutat la Hollywood şi a început să fie cunoscut în branșă.

Celebrul actor american a primit cea mai mare remuneraţie pentru un artist aflat la început de drum, pentru un rol principal. Este vorba de suma de 5,5 milioane de dolari. În plus, a muncit din greu pentru a-și vedea visele realitate.

Cîţi bani cîştigă The Rock ca actor la Hollywood

Dwayne The Rock Johnson a fost un adevărat star în wrestling, sport în care a revenit în 2010. Atunci a demonstrat că nu face acest lucru pentru faimă sau bani, ci pentru că vrea întotdeauna să devină cel mai bun.

În primul an de la reîntoarcerea în ring a cîștigat cel de-al 8-lea titlu din carieră. A continuat să facă istorie și în domeniul artistic, în momentul de față fiind cotat unul dintre cei mai buni actori.

Totodată, în urmă cu circa 2 ani a devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood și chiar a întrecut nume grele, printre care se numără: Ryan Reynolds, Will Smith sau Ben Affleck. Topul Forbes arată că în perioada iunie 2019 – iunie 2020 a încasat 87,5 milioane de dolari.

Mai mult decît atît, presa de peste Ocean speculează că The Rock a fost remunerat cu 24 de milioane de dolari pentru apariţia în filmul Red Notice, în care a jucat alături de Ryan Reynolds şi Gal Gadot.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий