Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

După cît timp ne pun în pericol sănătatea alimentele congelate

5 ian. 2018,, 19:31   Externe
3456 0

Carnea, legumele sau fructele sînt doar cîteva din alimentele cel mai des congelate pentru a putea fi păstrate timp îndelungat.

Dincolo de aspectul neschimbat, calitatea acestora suferă modificări atunci cînd timpul de păstrare nu este respectat în funcţie de categoria produsului, punînd sănătatea în pericol.

Care este timpul maxim în care alimentele îşi păstrează calitatea după congelare:

Mezeluri: 1-2 luni

Ouă: o lună

Carne de pasăre: 2-3 luni


Carne roşie: 4-12 luni

Supe: 2-3 luni

Peşte: 2-6 luni

Unt: 6-9 luni

Margarină: 12 luni

Brînză: 1-6 luni

Iaurt: 1-2 luni

Pizza: 1-2 luni

Verdeţuri: 12 luni

Prăjituri: 7-8 luni

Citrice: 3 luni

Fructe: 9-12 luni

Legume: 8-12 luni

Nuci: 3 luni

Lapte: 3-6 luni

Suc natural: 6 luni


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?