X 
Criza energetică stiri: 1578
Cutremure stiri: 275

Doi motani din Indonezia, virali pe internet datorită aspectului lor. Zorro și puiul său au strîns milioane de aprecieri

12 iul. 02:00   Diverse
2677 0

Doi motani din Indonezia - tată și fiu - au devenit virali pe internet datorită înfățișării lor. Boy, care are doar 9 luni, a fost poreclit Zorro pentru „masca” pe care o are în jurul ochilor, la fel ca personajul celebru din filme.

Fiul său „Bandit” i-a moștenit trăsăturile, iar cei doi sînt protagoniștii unor filmulețe amuzante pe TikTok. Indraini Wahyudin Noor, în vîrstă de 50 de ani, are mai multe pisici, dar una dintre feline este senzația internetului datorită asemănării cu personajul Zorro.

Pisicul persan în vîrstă de 9 luni seamănă izbitor cu personajul din filme. Trăsăturile au fost moștenite și de puiul acestuia, poreclit „Bandit”. „Îl cheamă Boy, dar mulţi îi spun Zorro. Am multe pisici, dar aceasta este singura care are mască pe faţă. Este pisica mea preferată! Este o pisică foarte răsfăţată, îşi doreşte mereu să fie mîngîiată, îmbrăţişată şi ţinută în braţe. Îi place să se joace mult, dar urăşte să facă baie în fiecare săptămînă”, a afirmat proprietarul celor doi motani celebri. Pisicile au strîns aproape 300.000 de urmăritori pe TikTok și aproape 8 milioane de aprecieri.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав