COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dobby, spiridușul lui Harry Potter a fost surprins de camerele de supraveghere din SUA (VIDEO)

Dobby, spiridușul lui Harry Potter a fost surprins de camerele de supraveghere din SUA (VIDEO)

Vivian Gomez, din America, susține că a surprins imagini cu o creatură misterioasă care seamănă cu spiridușul Dobby din Harry Potter plimbîndu-se prin curtea casei sale, scrie Heart.co.uk.

Femeia a postat imaginile pe rețelele de socializare și spune că a fost îngrozită cînd a văzut pe camerele de supraveghere din curtea sa bizara creatură care seamănă foarte bine cu Dobby.

Vivian spune că s-a uitat pe camerele de supraveghere când a văzut creatura mergînd pe aleea din curtea casei sale dând din mâini și învîrtindu-se în jurul mașinii sale înainte de a dispărea.

Și ca și cînd asta nu era destul de ciudat, Vivian susține că silueta nu a fost surprinsă de nicio altă cameră de monitorizare a casei.


„M-am trezit duminică dimineață și am văzut asta pe camere și încerc să îmi dau seama … ce naiba. Mai întîi am văzut umbra trecînd pe lîngă ușa mea, apoi am văzut asta. A mai surprins cineva imaginile? Celelalte două camere nu l-au surprins”.

Imaginile cu Dobby, personaj care a murit în penultimul film Harry Potter, au devenit în scurt timp virale, fiind vizionate de peste 5,5 milioane de internauți.

În timp ce unii sînt convinși că imaginile au fost editate pentru a plasa spiridușul, alții s-au arătat de-a dreptul șocați de ceea ce au văzut.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load