COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ce trebuie să ai mereu o lămîie în frigider

De ce trebuie să ai mereu o lămîie în frigider

Lămîia este unul dintre cele mai sănătoase fructe, cu beneficii uriașe pentru sănătate.

Efectele sale sînt atît interne, cît și externe, putînd fi utilizată și pe post de balsam de buze, și pe post de produs de dietă.

Iată de ce nu ar trebui să îți lipsească niciodată lămîie din casă.


Reduce febra și durerile în gît - Taie o bucată de lămîie sau stoarce o lămîie într-o cană de apă caldă cu miere și bea. Pentru durerile de gît, adaugă sucul unei lămîii într-o linguriță în care ai pus sare de mare. Pune totul într-o cană de apă călduță. Fă gargară de trei ori pe zi.

Te ajută să slăbeșți - Este adevărat, apă caldă cu lămîie ajută la pierderea în greutate. Te scapă de toxinele din corp și îți curată colonul.

Te ajută să nu mai ai buzele crăpate și herpes - Lămîile sînt un exfoliant excelent pentru buzele uscate și crăpate. Taie o lămîie și freac-o pe buze înainte de culcare. Clătește a două zi dimineață. Sucul te scapă de celulele moarte și ajută și la vindecarea herpesului.

Te scapă de eczeme și scalpul uscat - Pentru eczeme, adaugă opt picături de ulei esențial de lămîie într-o cană de apă călduță în care ai pus deja o linguriță de lămîie. Înmoaie o cîrpă în lichid, stoarce lichidul și pune pe zona infectată timp de 15 minute. Pentru scalpul uscat și matreaza, stoarce o lămîie și amestecă într-o cană cu puțină miere. Masează-ți scalpul pentru cîteva minute, apoi clătește.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load