X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

De ce sînt folositoare ciupercile?

18 noi. 2019,, 04:02   Externe
4906 0

Ciupercile nu numai oferă posibilitate de fantezie culinară, ci, de asemenea, sînt un produs foarte sănătos.

90% din ciuperci sînt compuse din apă şi au o mulţime de potasiu. În special, ciupercile sînt utile pentru bărbaţii care doresc să-şi arate muşchii antrenați: substanţele din compoziţia ciupercilor evidenţiază formele şi ajută la evitarea "edemării" muşchilor.

Ciupercile sînt un produs alimentar dietetic. Este o alternativă demnă a cărnii, deoarece ciupercile au mai puţine calorii. În plus, ciupercile conţin vitamina D, fără de care nu există nici oase, nici dinţi sănătoși. Vitamina D ajută la prevenirea diabetului zaharat, ea este, de asemenea, necesară pentru funcţionarea normală a inimii.

Ciupercile sînt , de asemenea, o excelenta sursă de energie cu o mulţime de substanţe nutritive. Acestea includ cuprul, care ajută fluxului de oxigen mai repede să ajungă pînă la creier şi muşchi. Aşa că oamenii care consumă ciuperci, sînt energici şi activi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?