COVID-19 în MOLDOVA

De ce se recomandă să dormim în așternuturi de mătase

De ce se recomandă să dormim în așternuturi de mătase

Poate ai auzit în trecut cît de bine este să dormi pe o față de pernă din mătase, pentru a avea părul mai puțin ciufulit dimineața și tenul fără urme ciudate.

Este momentul să alegi să schimbi și restul așternuturilor cu unele din mătase. sînt mai multe beneficii cînd vine vorba de utilizarea așternuturilor de mătase.

Mătasea naturală conține 18 aminoacizi capabili să repare leziunile mici ale pielii și să amelioreze aspectul liniilor de expresie și al ridurilor. Mai mult, mătasea reduce riscul de fricțiune, așa că părul tău este protejat de vîrfuri despicate. Iar dacă aceste beneficii nu erau de ajuns, e bine de știut că mătasea este hipoalergenică, ceea ce înseamnă că nu îți va irita pielea, indiferent de tipul ei.


Beneficiile merg chiar mai departe însă. Mătasea este un material care permite circulația corectă a aerului. Această respirabilitate a sa o face să fie perfectă pentru reglarea temperaturii.

Așadar, dacă ești genul de persoană căreia i se face cald în timpul nopții și transpiră mult, așternuturile de mătase ar putea fi o alternativă bună. Așternuturile de mătase reprezintă o investiție mai mare la început, dar dacă alegi unele de calitate, te vor ține între 15 și 20 de ani.

De asemenea, se întrețin destul de ușor. Pot fi spălate la mașina de spălat, la o temperatură de 30 de grade, la programul pentru materiale mai delicate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load