TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum se spală rufele corect

Chiar dacă speli rufele la mașina de spălat, sînt totuși cîteva trucuri eficiente de care trebuie să ții cont. Iată care sînt ele și cum se spală rufele corect.

Cum se spală rufele corect

1. Fermoarele hainelor trebuie să fie închise. Dacă ai haine cu fermoar, atunci trebuie să știi că este bine să le închizi înainte de a le pune în mașina de spălat. Astfel, vei evita distrugerea acelor obiecte vestimentare.

2. Hainele ar trebui să fie întoarse pe dos. Este un truc pe care multe persoane îl folosesc deja. Este bine ca hainele să fie întoarse pe dos atunci cînd sînt puse la apălat. Astfel, țesătura va fi protejată. În plus, obiectele vestimentare vor arăta bine mai mult timp.

3. Hainele pe care le porți împreună pot fi spălate împreună. Este un truc de care poți să ții cont. Este recomandat ca hainele care sînt purtate împreună să se degradeze împreună. De aceea este bine să pui la spălat în același timp acele obiecte vestimentare pe care le porți în același timp. Desigur, cînd faci asta, este recomandat să ții cont și de culoarea hainelor. Altfel, riști să strici hainele.


4. Nu trebuie să se folosească apă fierbinte. Temperatra de 30 sau 40 de grade Celsius este cea recomandată pentru a spăla hainele. Chiar și hainele foarte murdare se pot spăla la această temperatură. Unele obiecte vestimentare, mai ales cele din bumbac, pot intra la apă dacă sînt spălate în apă fierbinte.

5. Nu pune mult detergent în mașina de spălat. Dacă vei pune prea puțin detergent, atunci hainele nu se vor spăla așa cum trebuie. Dacă vei pune prea mult detergent, atunci hainele se pot păta.

6. Nu pune foarte multe haine în mașina de spălat. Dacă vei pune multe haine în mașina de spălat, atunci ele nu se vor spăla cum trebuie. Asta pentru că apa și detergentul nu vor ajunge la toate obiectele vestimentare. Este indicat ca între partea superioară a cuvei și hainele din mașină să existe un spațiu de aproximativ o palmă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load