Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1670

Cum scoţi zgîrieturile de pe ochelari

26 noi. 2022,, 21:30   Diverse
1164 0

Cu toate că nu există o formulă unică pentru îndepărtarea zgîrieturilor de pe lentilele ochelarilor, sînt, totuși, cîteva trucuri care te pot ajuta să reduci aspectul urît al acestora.

Vedeţi mai jos, cele mai interesante sfaturi în acest sens.

Soluție pentru lustruirea mobilei – Datorită ingredientelor pe care le conține, soluția pentru lustruirea mobilei este un produs util pentru curățarea lentilelor. De asemenea, aplicată în cantități mici, poate fi o soluție eficientă și împotriva neplăcutelor zgîrieturi pe ochelari.

Pasta de dinți – are întrebuințări multiple. Una dintre utilizările alternative ale pastei de dinți poate fi chiar îndepărtarea unor zgîrieturi de pe ochelari. Datorită efectului său de lustruire, constituie o variantă excelentă pentru îndepărtarea zgîrieturilor mici și a urmelor de praf de pe lentile.

Ceara pentru mașină – este unul dintre produsele alternative pentru îndepărtarea sau „umplerea” zgîrieturilor care îți afectează vederea. La fel ca soluția de lustruire pentru mobilă, secretul pentru a obține un rezultat bun este utilizarea unei cantități mici.


Praful de copt – are un efect similar cu cel al bicarbonatului, în momentul în care avem zgîrieturi pe ochelari. Aplicarea sa directă elimină urmele de pete și lasă lentilele ca noi.

Alege trucul care ți se pare cel mai interesant și încearcă-l.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий