Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cum scapi de tuse și nas înfundat

23 oct. 2022,, 01:00   Externe
2340 0

După ce a scăzut temperatura dramatic, au apărut și răcelile și este imposibil să mergi în oraș fără să vezi pe cineva care își suflă nasul ori care este infofolit.

Răceală este una dintre bolile de care puține persoane scapă în sezonul rece, iar marile companii farmaceutice oferă numeroase soluții pentru a scapă de ea.

Ei bine, chiar dacă unele dintre ele pot avea efectul scontat, acest lucru durează cîteva zile, iar dacă trebuie să participi la un eveniment și să dai tot ce ai mai bun, poți încerca tratamentele făcute în casă.

Scapă de tușe și de nasul înfundat cu „bombă antiraceala"

Toată lumea știe de ceaiurile fierbinți, de supă și de binecunoscutele citrice, iar astăzi va prezentăm un tratament care te pune pe picioare în numai 24 de ore și care se numește „bombă antiraceala".


Ai nevoie că să prepari bombă antiraceala de:

  • 1 ceapă
  • zeamă de la o lămîie
  • 2 linguri de miere
  • 2 căni de apă.

Se fierbe apă pînă cînd începe să clocotească, timp în care se taie fin ceapă și se pune în apă. Se lasă să fiarbă timp de 15 minute, apoi se stinge focul și se așteaptă că să se raceasa. Se strecoară amestecul, se adaugă mierea și zeamă de lămîie și se bea de trei ori pe zi.

Datorită ingredientelor, sistemul imunitar se întărește și astfel vei scapă în numai 24 de ore de răceală, fără medicamente.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?