AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3209

Cum să alungi energia negativă din casă

10 mai. 00:01   Diverse
994 0

Energia negativă poate fi înlăturată din casă prin cîteva metode simple. Energia care ne înconjoară în mod constant poate avea un impact uriaș asupra vieții noastre (într-un mod neașteptat de profund).

Energiile fie ne pot trage în adîncul întunericului, fie ne pot ajută la ascensiunea sufletului nostru către o viață strălucitoare și veselă.

Există multe modalități prin care putem scapă de energia negativă, întunecată, însă înainte de a face asta trebuie să fim capabili să detectăm prezența răului, scrie kudika.ro.

Ce ai de făcut? Îți spunem noi cea mai bună soluție.

Cel mai dificil lucru este să îți dai seama unde se ascunde energia negativă. Dacă nu te simți bine, te doare capul, nu ai chef de nimic – dacă îți simți corpul tensionat, deprimat sau tu eșți confuză din niciun motiv întemeiat – atunci este posibil ca sufletul tău să fie impactat direct de energia negativă din jurul tău.


De ce ai nevoie: o simplă lămîie

Mark Bajerski, fondatorul Pure Energy Healing, a creat un concept neobișnuit de a detecta energia negativă din casă: tot ce trebuie să faci este să plasezi o lămîie într-un colț din casă pentru a detecta dacă zona este controlată sau nu de energie negativă.

Lămîile pot detecta cu ușurință energia negativă – aceasta funcționează precum un termometru pentru temperatură: ea citește energia camerei și o reflectă astfel încît să poți vedea ce fel de energie ai în locuință. Dacă lămîia începe să dezvolte o culoare verzuie sau vezi puncte negre pe ea, atunci există energie negativă în locuința ta. Dacă lămîia și-a păstrat culoarea galbenă, atunci nu trebuie să îți faci griji pentru că în casa ta există o prezență puternică a energiei pozitive.

Cum poți elimina energia negativă din locuință:

1. Prin sunet – da PLAY melodiilor tale preferate la volum maxim sau mergi prin casă cîntînd sau mișcînd un clopoțel.

2. Prin miros. Umple-ți casă cu parfumuri care trezesc simțurile la viață. Investește într-un dispozitiv de aromaterapie și multe uleiuri esențiale.

3. Prin foc și fum. Aprinde lumînări în casă, gătește mai des (pînă și gătitul te poate ajuta), folosește salvie și tămîie.

4. Prin mișcare. Dansează, fă exerciții fizice, schimbă locul anumitor obiecte din casă.

5. Prin lumină. Desfă toate draperiile și permite luminii să pătrundă în casa ta.

6. Prin aer. Deschide larg ferestrele și permite aerului să pătrundă în locuință. De asemenea, poți investi într-un purificator.

7. Prin curățenie. Surpriză! Curățenia ajută la eliminarea energiei negative din locuință. Scapă de toate lucrurile pe care nu le mai folosești.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав