Cum să alegi cele mai bune produse, cu bani puțini

Cum să alegi cele mai bune produse, cu bani puțini

Nu este obligatoriu să cheltui mulți bani, pentru a mînca sănătos. Te învățăm cum să alegi cele mai bune produse, cu bani puțini.


Congelează alimentele


Cel mai simplu mod de a mînca sănătos cu bani puțini este să cumperi alimente sănătoase în cantități mari, cînd au prețul cel mai mic și să le bagi în congelator. Fructele și legumele de sezon, de exemplu, sînt mult mai ieftine, așa că ia o cantitate mai mare și nu vei mai fi nevoită să le cumperi la prețuri uriașe cînd nu mai e vremea lor.


Include fasolea în alimentație


Fasolea și carnea au la fel de multe proteine, dar diferența de preț dintre ele este mult mai mare. Cumpără fasole uscată, pentru că este mai sănătoasă și mai ieftină decît cea în conservă. Lintea și năutul sînt alegeri la fel de sănătoase și accesibile.


Cumpără cantități mai mari de alimente


Este mult mai ieftin să cumperi alimente în cantități mai mari. Orezul brun, nucile, quinoa pot fi păstrate multe luni și nici nu trebuie să mergi săptămînal la supermarket.


Experimentează


Sosurile pentru salate din comerț au foarte multă sare, așa că este mult mai sănătos și mai ieftin să le faci acasă. Folosește condimente, miere, lămîie sau usturoi și vei obține niște combinații delicioase.


Investește într-un blender, pentru că vei putea, astfel, să îți faci acasă hummus, cremă de brînză sau alte sosuri foarte scumpe în comerț.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load