Cum au reușit doi deținuți să fugă din închisoare

22 mar. 22:32   Diverse
2227 0

Doi deținuți din statul american Virginia au evadat din închisoare, după ce au săpat un tunel cu o periuță de dinți modificată. Cei doi s-au bucurat de libertate doar nouă ore, scrie Agerpres.

Au fost dați de gol de mai mulți localnici, care i-au văzut într-un celebru local din oraș și au anunțat poliția. Garza și Nemo se aflau în închisoarea din Newport News, Virginia, de anul trecut, pentru infracțiuni minore. Au profitat de unele "defecte structurale" ale clădirii și au început să săpe, pe ascuns, un tunel cu ajutorul unei periuțe de dinți modificată.

Deţinuţii au respirat aerul libertăţii doar nouă ore, fiind arestaţi într-un celebru local specializat în clătite, a transmis Biroul Şerifului Local într-un comunicat de presă. "sînt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (n.r. deţinuţii) şi au notificat autorităţile", a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan, citat de EFE.

Autorităţile nu au oferit detalii nici despre durata săpăturilor, dar nici despre tipul "defectelor structurale". Spun, însă, că astfel de probleme au fost observate şi în alte locuri din închisoare, iar acum trebuie să securizeze întreaga clădire. O echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează deja, a mai transmis Biroul Şerifului.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?