AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3209

Cum alungăm ghinionul? Ce trebuie să aruncăm din casă?

9 ian. 19:03   Diverse
2841 0

Asa cum exista obiecte care armonizeaza si aduc energie pozitiva acasa, exista si unele obiecte care aduc ghinion unei case.

Va vom dezvalui care sunt aceste obiecte, pentru ca dvs sa fiti atenti si sa incepeti sa le eliminati din casa.

In ziua de astazi tot mai multi oameni au, ca parte din decorul casei, o serie de animale impaiate, care sunt considerate fascinante, cu toate acestea, ele transporta o sarcina negativa puternica, care poate fi transmisa tuturor celor ce locuiesc in casa.

Este posibil ca la un moment dat in viata, un membru al familiei sau un prieten sa va fi oferit un cadou care nu v-a placut, dar a trebuit sa-l acceptati. Cand aveti acest tip de cadouri, tot ce puteti face este sa le dati departe de casa, pentru ca energiile negative sa fie complet eliminate.

Daca diverse obiecte decorative s-au rupt sau sunt fisurate, si inca le mai pastrati, deoarece v-ati atasat de ele, este mai bine sa renuntati la ele. Multi nu stiu ca acest tip de obiecte si-au pierdut puterea lor, de aceea este recomandat sa nu le pastrati in casa, si mai ales sa nu le utilizati.


In cazul in care, din intamplare, spargeti o oglinda trebuie neaparat sa o aruncati intr-un sac negru de gunoi si sa scoateti sacul in afara casei dvs. Este necesar sa luati aceasta decizie, pentru ca cioburile prevestec ghinion.

Desi melcii si scoicile sunt elemente foarte dragute, care servesc ca decor pentru casa noastra, multi dintre noi nu stiu ca acestea ofera o energie negativa, ele fiind schelete de animale care au murit.

Probabil veti dori sa aveti flori care decoreaza casa dvs, dar atunci cand acestea sunt uscate trebuie sa le schimbati. Motivul pentru ca aceasta schimbare sa fie constanta, este ca florile proaspete mentin o energie pozitiva, iar cele care sunt ofilite transmit vibratii negative.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав