COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Cum a devenit un bătrîn la 84 de ani vedetă pe Youtube

22 iun. 21:00   Diverse
1938 0

Un bărbat în vîrstă de 84 de ani din Marea Britanie, fost fermier, a devenit vedetă pe Youtube după ce videoclipurile sale filosofice despre viață și meditație au avut milioane de vizualizări și i-au ajutat pe mulți să facă față anxietăților legate de pandemia de coronavirus, informează BBC.

John Butler are peste 150.000 de abonați și milioane de vizualizări la videoclipurile postate pe canalul său de Youtube. De asemenea, el poate fi urmărit pe Facebook, Instagram și Spotify.

La prima vedere, bătrînul nu impresionează. Liniștit, blînd și de obicei singur, el a devenit cunoscut în anii 1970 ca unul dintre primii fermieri care practicau agricultura organică, se arată pe site-ul acestuia. În urmă cu patru ani, John s-a lăsat însă convins să apară pe un canal de Youtube dedicat reflecției și meditației. Acel interviu a devenit cel mai vizionat videoclip al canalului respectiv. Înainte, „Nu auzisem niciodată de Youtube. Habar nu aveam ce este internetul”, a declarat John Butler, care locuiește în Bakewell, Derbyshire. Încurajat însă de acest succes, și-a dezvoltat propriul canal de Youtube, unde vorbește despre propriile experiențe. A trăit în Peru, Africa, SUA și Rusia Înainte de a fi fermier și a practica meditația, John a avut o viață interesantă. A trăit perioade lungi în Peru, Africa, SUA, dar a fost cîțiva ani și în Rusia. El a scris nu mai puțin de 10 cărți în care și-a povestit aventurile.

„Cred că videoclipurile lui John aduc cu ele atît de multă libertate, într-un moment în care ne simțim atît de restricționați fizic”, spune Jasmine Butcher, o urmăritoare din Marea Britanie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X