COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cu ce poate fi de folos mierea de albine pentru piele

Cu ce poate fi de folos mierea de albine pentru piele

Mierea este singurul produs 100% natural care poate face bine atît sănătăţii interioare, cît şi celei exterioare.

Folosită în compoziţia multor produse cosmetice de îngrijire, mierea asigură hidratare şi catifelare pielii uscate şi poate trata numeroase afecţiuni dermatologice, scrie csid

Să descoperim 6 utilizări ale mierii de albine asupra frumuseţii!


Mierea: beneficii pentru piele

Exfoliant natural – femeile cu ten sensibil îşi pot face acasă o mască pe bază de miere, zahăr brun, ulei de măsline şi suc de lămîie, care are capacitatea de a curăţa tenul de celulele moarte şi de a stimula regenerarea pielii, oferind o strălucire şi moliciune extraordinară.

Bună şi la epilat – amestecaţi miere cu suc de lămîie şi aplicaţi pe zonele pe care doriţi să le epilaţi. Rezultatul va fi unul excelent: îndepărtează foarte bine părul şi lasă pielea catifelată.

Elimină cicatricile lăsate de acnee – aplică puţină miere pe zona afectată, acoperă cu un plasture şi ţine-l aşa pînă a doua zi de dimineaţă, după care clăteşte bine pielea. Semnele lăsate de coşuri vor dispărea ca prin minune.

Hidratează intens pielea – adaugă puţin lapte şi miere în apa în care te îmbăiezi. Aceste ingrediente au proprietatea de hirata pielea în profunzime, oferindu-i strălucire naturală şi catifelare desăvîrşită.

Eficientă împotriva arsurilor solare – dacă ai exagerat cu statul la soare şi acum arăţi ca o friptură la grătar iar durerile şi usturimea nu-ţi dau pace, apelează tot la miere. Aplicată pe zonele afectate de razele solare, aceasta va ameliora durerile resimţite şi vor grăbi procesul de vindecare a pielii.

Remediu împotriva buzelor crăpate – amestecă miere cu zahăr brun şi ulei de măsline şi aplică pe buze acest mix. Este un balsam natural pentru buzele crăpate de soare sau apa sărată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load