Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Consumul de carne de pui poate duce la cancer

8 feb. 2019,, 03:30   Externe
3401 0

Oamenii de știință de la Universitatea din Kansas, au constatat că amatorii de carne de pui, pui la gratar, precum și alte genuri de alimente afumate ar trebui să fie mai atenți și să se gîndească la sănătatea lor. Aceste produse conțin o cantitate enormă de cancerigeni, care pot contribui la apariția cancerului.

Studiile științifice au arătat că orice produse din carne conțin o anumită cantitate de compuși cancerigeni periculoși, dar în pielea de pui și carnea de porc, aceștia depășesc norma de cîteva ori. Deci, dacă consumați frecvent pui afumat, crește probabilitatea de dezvoltare prematură de cancer mamar, de stomac și de colon.

Dacă nu puteți refuza complet puiul la gratar, ar trebui să-l curățați de piele. În plus, este de dorit să reduceți la minim consumul de carne de porc afumată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?