Criza energetică stiri: 1635
Cutremure stiri: 271

Companiile din Chicago angajează în masă pisici

8 oct. 2021,, 06:00   Diverse
1789 0

Pisicile ajută antreprenorii locali să facă față invaziei rozătoarelor. Și de la unii "angajați" se cere doar să mănînce și să doarmă.


În orașul american Chicago, proprietarii localurilor aranjează în masă pisici. Motivul este că orașul a început săs e confrunte cu o invazie a rozătoarelor


"Oamenii aruncă resturile de mîncare, ceea ce atrage șobolanii. În plus, acum în oraș se construiesc multe case noi. După construcție, mulți șobolani se împrăștie în căutarea unei noi case, motiv pentru care devin mai vizibili", a spus un lucrător la un adăpost de animale, Rob Crowder.


Programul Cats at Work a fost fondat de o organizație de caritate locală. Voluntarii caută pisici fără stăpîn și, în loc să eutanasieze animalele, aceste sînt transmise în grija companiilor locale. Sarcina pisicilor este de a prinde rozătoarele, iar de la unele se cere și mai puțin - să mănînce și să doarmă.
"Feromonii pisicii sperie șobolani și-i ți departe de clădire. Existența lor în acest loc le spune de fapt șobolanilor că ei nu ar trebui să se afle pe acest teritoriu", a explicat Sarah Liss, reprezentanta organizației de caritate.


Proprietarul uneia dintre fabricile de bere locale, William Harley, a reușit deja să evalueze activitatea unui angajat mustăcios. Compania lui are foarte multe cereale, iar acesta este un magnet pentru rozătoare. La început au încercat să rezolve problema cu ajutorul firmelor profesionale, dar șobolanii nu au devenit mai puțini."Nu vreau ca în compania mea șobolanii să fie uciși cu substanțe chimice sau capcane. Prefer să întrțin un prădător natural. Deja din prima zi de la apariția lor în fabrica noastră de bere, nu am mai văzut șobolani", a spus proprietarul fabricii de bere.
Lucrătorii pufoși se deosebesc semnificativ de cei obișnuiți – au un contract de muncă pe viață, dar acest lucru nu-i sperie pe angajatori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав