COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6907
Coronavirus stiri: 7679

Collina Strada a deschis Săptămîna Modei de la New York printr-o defilare cu accente psihedelice

8 sep. 23:00   Diverse
896 0

Brandul vestimentar Collina Strada a inaugurat marţi Săptămîna Modei de la New York, un eveniment care a revenit la defilările organizate în format fizic după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de COVID-19, printr-o colecţie spectaculoasă în culori variate, prezentată într-un decor marcat de flori şi buruieni, informează AFP.

Spaţiul în care a fost prezentată această colecţie nu a fost ales la întîmplare. Într-un vechi cartier industrial din Brooklyn, în mijlocul unor hangare şi depozite, brandul Collina Strada - al cărui designer principal este Hillary Taymour - şi-a prezentat colecţia feminină de primăvară-vară pentru sezonul 2022 într-o veritabilă grădină urbană, amenajată pe acoperişul unei clădiri. Creatoarea noii colecţii spune că această defilare a reprezentat pentru ea o modalitate de a-şi reafirma angajamentul pentru o modă bazată pe durabilitate.

Cu un aspect second-hand asumat, noua colecţie Collina Strada se doreşte veselă şi accesibilă. Combinînd portocaliul, verdele şi galbenul aprins cu motive imprimate care simbolizează flori şi stele, articolele prezentate au culori psihedelice, o sursă de inspiraţie deja remarcată în precedentele defilări ale acestui brand.

Prin rochii lungi care cad peste bascheţi şi materiale strălucitoare suprapuse peste ţesături mai clasice, Hillary Taymour s-a jucat cu codurile libertăţii, realizînd un stil vestimentar care se potriveşte foarte bine cu cartierele de nişă din Brooklyn.

Libertatea a fost principiul care a marcat şi modul în care a fost realizată defilarea: modelele folosite de Collina Strada sînt de toate vîrstele, toate culorile pielii, toate mărimile fizice şi au parcurs podiumul de defilare mergînd, sărind, alergînd, cu braţele bandajate sau în scaun rulant. Dar, cel mai adesea, zîmbind în timp ce se plimbau pe aleile acelei grădini urbane.

Un alt eveniment al serii de marţi a fost defilarea creatorului american Christian Siriano, organizată în Manhattan într-un decor mult mai clasic, cel oferit de Gotham Hall, o fostă bancă transformată în sală de evenimente.


New York Fashion Week îşi va tura motoarele începînd de miercuri, cînd numeroase prezentări sînt programate pe durata întregii zile.

Săptămîna Modei de la New York se va încheia duminică, odată cu prezentarea celei mai recente colecţii a designerului Tom Ford.

După două ediţii, în septembrie 2020 şi februarie 2021, dominate de prezentări şi defilări virtuale din cauza pandemiei de coronavirus, New York Fashion Week a revenit de această dată la prezentările de modă în format fizic şi va beneficia de revenirea unor designeri celebri, care au renunţat în trecut la acest eveniment, precum Thom Browne şi Joseph Altuzarra.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽