COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cît au cîștigat la loto trei frați care joacă aceleași numere de 40 de ani

Trei frați din SUA au cîștigat marele premiu de peste 500.000 de dolari la o tragere loto cu numerele pe care le joacă împreună de 40 de ani, transmite stirileprotv.ro.

Biletul celor trei frați a fost unul dintre cele zece cîștigătoare la categoria I a extragerii TattsLotto de sîmbătă, scrie Daily Mail.

Frații din Richmond, Virginia, a dezvăluit că joacă aceste numere de 40 de ani, în fiecare săptămînă.

De această data au cîștigat 511.000 de dolari, iar unul dintre ei a spus că a petrecut mai bine de 10 minute pentru a verifica de mai multe ori că într-adevăr au cîștigat.

„Nu-mi amintesc de ce am ales exact aceste numere. Tot ce știu este că a fost acum 40 de ani, am scris fiecare numerele și am selectat un bilet pentru a juca. De atunci jucăm aceleași numere”, a spus el.


„Am verificat biletul de mai multe ori, am vrut doar să mă asigur. Odată ce mi-am dat seama că este adevărat, am avut onoarea și plăcerea de a le spune fraților mei că suntem cîștigători”, a completat bărbatul.

Acesta a mai spus că a fost un sentiment extraordinar să-i sune pe ceilalți doi frați ai săi și să-i anunțe că au cîștigat.

Numerele câștigătoare au fost 28, 7, 36, 1, 42 și 22.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load