Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Cîntăreţul Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară

21 mai. 02:00   Diverse
1243

Cîntăreţul britanic Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară după ce soţia lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiţă, care este cea de-a doua fiică a cuplului.

Artistul britanic a publicat joi pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie ce prezintă o pereche de şosete pentru bebeluşi. "Vreau să vă anunţ pe toţi că avem o altă fiică foarte frumoasă. Amîndoi sîntem îndrăgostiţi de ea şi sîntem extrem de fericiţi că formăm de acum înainte o familie cu patru membri", a scris Ed Sheeran într-un mesaj care însoţeşte acea fotografie.

Ed Sheeran s-a căsătorit în 2019 cu Cherry Seaborn, o prietenă din copilărie şi fostă colegă din şcoala generală, pe care o cunoştea de la vîrsta de 11 ani.

Prima fiică a cuplului, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, s-a născut în august 2020. Venirea ei pe lume a fost anunţată într-o manieră similară de Ed Sheeran, care a publicat atunci pe Instagram o fotografie ce prezintă şosete pentru bebeluşi.

În vîrstă de 31 de ani, Ed Sheeran este cel mai de succes cîntăreţ britanic din ultimul deceniu, după ce a petrecut 79 de săptămîni în fruntea topurilor muzicale din această ţară cu opt piese care au ajuns pe prima poziţie în clasamentul single-urilor, inclusiv cu hitul "Shape of You", precum şi cu patru albume de studio care au ocupat primul loc în clasamentul LP-urilor.

Cîntăreţul a intrat pentru prima dată în topurile britanice în anul 2011 cu single-ul său de debut, "The A Team". Cel mai recent succes al său s-a produs la gala Ivor Novello Awards din acest an, organizată la Londra, unde a cîştigat premiul pentru cel mai difuzat single cu cîntecul său "Bad Habbits".

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав