X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Cine l-a ”predat” pe Donald Trump FBI-ului

14 aug. 14:30   Diverse
2280 0

În ajun, agenții FBI au efectuat o percheziție de nouă ore la reședința lui Trump la Mar-A-Lago pentru a găsi orice documente care să demonstreze legătura directă a lui Trump cu protestele în masă împotriva administrației Joe Biden din 6 ianuarie la Capitoliu. Unii participanți la aceste mitinguri au primit pînă la 15 ani de închisoare.

Mary Trump, nepoata fostului președinte Donald Trump, crede că ginerele ei, omul de afaceri american și proprietarul New York Observer, Jared Kushner, și-a "predat" unchiul la FBI, a anunțat Sirius XM radio.

"Cred că trebuie să aruncăm o privire mai atentă de ce Jared a primit 2 miliarde de dolari și de ce a tăcut atît de mult timp. Și trebuie să ne gîndim și la cine, dacă nu el, este implicat în asta. Pentru a ieși din necazuri sau cel puțin pentru a ușura problemele în care s-a pomenit, va fi nevoie de o asemenea aventură precum renunțarea la Donald", a spus Mary Trump.

Kushner este soțul fiicei lui Donald Trump, din 2017 pînă în 2021 a ocupat funcția de consilier principal al președintelui Trump. El a supravegheat relațiile SUA cu Israelul și a dezvoltat "acordul secolului" pentru a rezolva conflictul palestiniano-israelian.

Procuratura din New York a încercat să-l interogheze pe Trump sub jurămînt și în fața camerei-aceste date ar putea fi folosite ulterior în orice instanță. Cu toate acestea, omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebările procuraturii, făcînd referire la al cincilea amendament al Constituției SUA.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав