X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cînd trebuie să consumăm mai multe fructe şi legume albe

30 mar. 2018,, 03:29   Externe
3673 0

De ce sa consumi alimente in functie de culori? Pentru ca pigmentul le da cateva proprietati care le diferentiaza.

Albul iti ofera vitalitate. Aceste alimente au o concentratie mare de alicina, care este recomandata pentru indepartarea riscului de cancer si de boli de inima, dar si pentru ca mentine colesterolul la un nivel optim.

Exista un studiu care a analizat relatia dintre riscul de a pati un accident vascular cerebral si consumul de fructe albe. Specialistii au observat ca riscul de AVC a fost cu 52% mai mic la cei care au consumat fructe si legume albe.

Ciupercile sînt o importanta sursa de proteine si potasiu, ce ajuta la prevenirea aparitiei cancerului. Sînt foarte gustoase si pot fi pregatite in nenumarate retete, astfel ca nu te vei plictisi sa le consumi.

Țelina previne aparitia cancerului, in special de colon si de stomac. De asemenea, scade tensiunea arteriala si imbunatateste functiile rinichilor.

Usturoiul are proprietati antibacteriene, care protejeaza organismul de boli si infectii, scrie bzi.ro. Pentru a-si pastra proprietatile, este indicat ca usturoiul sa nu fie amestecat cu sare, asa cum facem in cazul mujdeiului, caci isi pierde substantele care il fac un aliment sanatos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?