Chitara electrică a lui Kurt Cobain va fi pusă la licitație

5 aug. 00:30   Diverse
1391 0

Chitara electrică a lui Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, va fi vîndută la licitația Kruse GWS, în cadrul campaniei "Artefacte de la Hollywood și muzică".

Organizatorii licitației intenționează să obțină aproximativ 200 de mii de dolari pentru acest instrument muzical. Pe lîngă chitară, în cadrul licitației se vor vinde desene ale muzicianului, precum și fotografii și ochelarii de înot ai acestuia. Evenimentul va avea loc online pe 26 august, relatează Mir24.

În total, peste 350 de loturi vor fi puse în vînzare în cadrul licitației. Printre acestea se numără, în special, bijuterii care au fost realizate special pentru cîntărețul american Elvis Presley. În plus, vor fi scoase la mezat rochii care au aparținut actriței Marilyn Monroe, relatează Reuters.

Anterior, casa de licitații americană Julien's Aucitons a vîndut o chitară electrică neagră sfărîmată de Kurt Cobain, pentru 595.900 de dolari. Instrumentul muzical este unic prin faptul că pe corpul său se află semnăturile tuturor membrilor Nirvana. Înainte de vînzare, specialiștii au reasamblat chitara.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?