Cazul Șor stiri: 594

Cerere de căsătorie în cer

7 mar. 2020,, 00:31   Diverse
3554 0

Reprezentanții companiilor aeriene au vorbit despre zborurile pe care pasagerii și-au cerut iubitele în căsătorie.

Un purtător de cuvînt al Companiei aeriene Smartavia a descris două astfel de cazuri. Transportatorul a fost la curent cu intențiile tînărului și le-a oferit pasagerilor locuri în rîndul din față al cabinei precum și, i-a ajutat la servirea șampaniei tuturor pasagerilor din avion. Momentul înmînării inelului a fost fotografiat și ulterior plasat în jurnalul de bord, relatează NOI.md cu referire la lenta.ru.

Reprezentanții Companiei Ural Airlines au spus că tînărul și-a cerut de soție iubita care nu știa că el va fi la bord. „În timpul unui zbor orizontal, el s-a apropiat de aleasa sa și a cerut-o de soție”, au spus reprezentanții Companiei.

Reprezentantul Finnair din Rusia a povestit cum membrii echipajului și-au cerut iubitele de soție în cer. Așadar, unul dintre piloții companiei aeriene a cerut-o de soție pe o însoțitoare de bord.

În 2017, un turist din Marea Britanie Chris Jeans a plecat în vacanță în Bali alături de iubita sa. Britanicul intenționa să o ceară de soție pe insulă, însă a fost nevoit să o facă mai devreme. În timpul zborului, nava pe care au zburat a început să piardă altitudinea. În momentul în care măștile de oxigen au căzut, Jeans s-a speriat că nu va reuși să o ceară pe iubita sa de soție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?