COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cele mai bune măști de noapte pentru un ten frumos dimineața

Cele mai bune măști de noapte pentru un ten frumos dimineața

Trebuie să recunoaștem, ne place ideea unei rutine de îngrijire a pielii în timpul zilei mai mult decât orice. De la aplicarea serului, a protecției solare, la o hidratare ușoară, tenul trebuie îngrijit corect.

Dar cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a ne proteja pielea toată ziua este să dormim. Și în timp ce ne lăsăm purtați în lumea viselor, măștile de hidratare peste noapte își vor face treaba cu succes. Rezultatele sunt uimitoare de cele mai multe ori, deoarece vă veți treci cu pielea fermă, moale și hidratată, transmite tabuhighlife.ro.

Ar trebui să devină o regulă ca atunci când vă faceți cumpărăturile de cosmetice, să aruncați în coș și măști de față de noapte.


Iată care sunt cele mai bune produse!

Pachet de dormit cu apă Laneige - O ediție limitată, versiunea parfumată de lavandă a măștii de dormit preferate pentru cult, care oferă o hidratare intensă, în timp ce dormiți. Știați reîncărcarea pielii în timp ce dormiți? Deveniți o senzație peste noapte cu această mască de dormit infamă. Apa minerală hidro ionizată inundă pielea cu umiditate, caise Hunza și extract de primrină.

Masca de hidratare ultra facială - Fie că ai tenul uscat sau gras, gama de măști Kiehl pentru față a fost creată să răspundă mai multor nevoi ale pielii și să ajute la îmbunătățirea aspectului tenului.

Masca hidratantă anti-aging - Piperul Szechuan și uleiul din arbore de fistic stimulează regenerarea celularp și are efect fortifiant. Ridurile și liniile sunt netezite vizibil și de durată, iar conturul feței devine mai ferm.

Masca de noapte cu miere - Realizată cu extract de Miere, ajută la obținerea unei ten radiant. Hrănește intens pielea și în profunzime, conferind un plus de elasticitate. Masca poate fi depozitată în frigider, astfel va avea și efect calmant.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load