X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Ceaiul care îți curăță ficatul. Efectele se văd după doar 7 zile

26 iun. 05:00   Diverse
4796

Turmericul este un condiment extras din rădăcina plantei de Curcuma longa și este întrebuințat în alimentație și în medicină pentru a trata o serie de afecțiuni.

Acesta conține curcuminoide, substanțe biologice active care se găsesc în curcumina și care au proprietăți antioxidante puternice.

Curcumina conţinută de turmeric este un fitonutrient cu adevărat extraordinar şi are proprietăţi remarcabile, fiind recunoscută în primul rînd pentru efectul sau anti-cancer. Curcumina împiedică răspîndirea şi înmulţirea celulelor tumorale, dar şi transformarea celulelor normale în celule canceroase.

În acelaşi timp, curcumina inhibă sinteză unei proteine despre care se crede că este răspunzătoare de formarea tumorilor. Totodată, ajută corpul să distrugă celulele canceroase modificate, împiedicîndu-le astfel să se răspîndească în organism. Ceaiul de turmenic are efecte miraculoase în tratarea foarte multor afecțiuni.

Cum prepari ceaiul de turmenic:


Ingrediente:

– 2 linguriţe de turmeric
– 1 linguriţă de scorţişoară
– 2 ligurite de ghimbir
– o jumătate de ceaşcă de lapte de cocos
– un vîrf de cuţit de piper negru
– 2 linguriţe cu miere
– o linguriţă de extract de vanilie
– apă clocotită

Se umple aproape o jumătate de cană cu apă clocotită şi se adaugă turmericul şi ghimbirul în ea. Acoperiţi cană şi lăsaţi 10 minute la infuzat. Apoi puneţi scorţişoară, piperul, vanilia, mierea şi laptele de cocos, amestecînd bine.

Consumați zilnic acest ceai timp de 7 zile, iar după această detoxifiere vă veţi simţi mult mai bine decît aţi crezut. Reţeta de ceai de turmeric are multe efecte benefice, dar cel mai important este că va revitalizează ficatul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав