COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Ce ţine o femeie deşteaptă în geantă?

19 iul. 03:00   Diverse
2384 0

Te-ai întrebat vreodată ce conţine geanta unei femei care poartă o ţinută perfectă, o coafură impecabilă şi este mereu pregătită să iasă cu brio din orice situaţie stînjenitoare? Dacă te gîndeşti că în interior găseşti o trusă completă de machiaj, să ştii că te înşeli.

Adesea, genţile purtate de femeile de succes sînt voluminoase, dar asta pentru că în ele găseşti lucruri esenţiale pentru activitatea de zi cu zi, de la accesorii pînă la gustări sănătoase.

Chiar dacă nu foloseşte toate obiectele din geantă de fiecare dată, o femeie inteligentă ştie că trebuie să fie pregătită să depăşească orice provocare. În plus, cînd are zile încărcate, nu uită să îşi suplimenteze energia savurînd o gustare sănătoasă, un obiect de nelipsit din geanta ei, scrie clickpentrufemei.ro.

Lista cu cele mai frecvente lucruri din geanta unei femei

Dezinfectant pentru mîini

Femeile active şi cu un program destul de încărcat, ştiu că au foarte multe drumuri de făcut în timpul zilei, aşa că este important să aibă mereu la îndemînă un dezinfectant pentru mîini. Astfel, le va fi mai uşor să se pregătească pentru o nouă întîlnire sau să consume gustările pe care le au în geantă, fără să îşi facă griji în privinţa bacteriilor şi virusurilor.

Agendă şi pix

O astfel de femeie este mereu pregătită pentru o şedinţă importantă, pentru o întîlnire de afaceri sau pur şi simplu să-şi noteze informaţii de ajutor pentru anumite activităţi, aşa că nu uită să aibă în geantă agendă şi pix. Cu ele îşi poate nota programul zilei, sarcinile pe care le are de făcut sau îşi notează lista de cumpărături. Aceste accesorii îi sînt foarte utile şi nu îi lipsesc niciodată din geantă.

Încărcător portabil


Pentru că o femeie vorbeşte mult la telefon, trimite mesaje sau email-uri şi este activă pe reţelele de socializare, riscă să rămînă fără baterie la telefon. Un încărcător portabil este foarte util, de aceea ai mari şanse ca în geanta unei femei să îl găseşti, tocmai pentru a evita situaţii neplăcute.

Accesorii pentru păr

sînt momente în care temperaturile ridicate îi pot da bătăi de cap, iar coafura să nu reziste pînă la finalul zilei. Accesoriile pentru păr sînt utile în orice moment, aşa că femeia care are un program încărcat se asigură că are tot ce îi trebuie asupra ei, ca să realizeze o coafură practică în orice condiţii.

Gustări

În zilele solicitante, fără tmp liber pentru a lua masa aşa cum se cuvine, o femeie ştie că trebuie să aibă asupra ei gustări sănătoasă, care să îi furnizeze energia de care are nevoie. Indiferent că este vorba despre un baton cu cereale sau de cîteva migdale, aceste alimente sănătoase pot fi servite foarte rapid şi asigură energie şi saţietate pentru cîteva ore bune.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽