X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Ce se întîmplă dacă cineva aprinde o lumînare invers

2 mai. 2019,, 22:31   Diverse
4574 1

Aprinderea lumînărilor invers. Oamenii sînt atraşi de lucruri care provin din sfera magiei sau a superstiţiei. În acest mod, în rîndul multor creştini îşi fac apariţia cîteva practici care dăunează "sănătăţii" creştin-ortodoxe.

Printre practicile care ţin de lumea mistică se numără şi aprinderea candelei în casă ca îngerul ei să vegheze casa, aprinderea candelei sau a lumînării pentru a-ţi pune o dorinţă şi aprinderea candelei timp de 24 de ore.

Aprinderea lumînărilor invers. Notarea numelui într-un bileţel şi arderea în flacăra candelei este un gest de batjocorire a importanţei creştine a candelei şi duce la săvîrşirea unui mare păcat, acela de a dori răul cuiva şi nu îndreptarea lui.

Arderea lumînărilor invers, cu partea de sus în jos, este un lucru absolut greşit, căci lumînarea este simbol al jertfei şi rugăciunii curate. Acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia, căci lumînarea avînd fitil de sus pînă jos, tot va arde, chiar dacă îi este schimbată poziţia.

Aprinderea lumînărilor invers. În legătură cu numărul fix de pachete sau de lumînări, subliniem faptul că nimeni şi nimic nu poate condiţiona facerea de bine sau milostenia.


Cînd dăruieşti ceva, nu contează numărul şi cantitatea, ci credinţa şi dragostea cu care le împarţi. Acestea sînt lucruri care nu aduc nici un folos pentru că sînt utilizate în mod greşit şi aduc pagubă credinţei şi practicii credinţei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий