Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ce să mănînci în februarie

6 feb. 2019,, 04:00   Externe
3024 0

1. Mere

Merele crescute in livada se culeg toamna, iar apoi sunt depozitate la rece. Asta inseamna ca toata iarna te poti bucura de gustul lor proaspat, nealterat.

2. Banane

Bananele au un gust mai bun ce masura ce se coc. Desi sunt valabile pe toata durata anului, putem spune ca sunt de sezon si in februarie, tocmai pentru ca sunt disponibile oricand.

3. Sfecla rosie

Este una din cele mai banale, dar si cele mai sanatoase alimente din lume. Aceasta radacinoasa se consuma iarna in salate, la cuptor, ca garnitura pentru carne.


4. Varza de Bruxelles

Aceste legume mici sunt in sezon, la un pret foarte accesibil. Profita si incearca-le in cat mai multe retete.

5. Varza

Sa nu uitam nici de varza noastra, care este pe cat de ieftina, pe atat de sanatoasa.

6. Telina

Textura ei crocanta o face indispensabila in salate de cruditati, dar este perfecta pentru supele de iarna.

7. Pere

Ca si merele, perele se consuma pe toata durata iarnii. Fie simple, fie in retete.

8. Nap

Napul face parte din aceeasi familie ca si varza kale si broccoli, despre care stim deja ca aduce numai beneficii pentru organism. Este bogat in potasiu, fibre, vitamina C si antioxidanti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?