COVID-19 în MOLDOVA

Ce poți face pentru a arăta cu 10 ani mai tînără

Ce poți face pentru a arăta cu 10 ani mai tînără

Trecerea timpului este de neevitat, iar vîrsta din calendar se poate reflecta intens și în oglindă. Dacă vrei să arăți mai tînără să știi că nu trebuie neapărat să apelezi la proceduri dureroase, care presupun operații sau injecții. Poți încetini îmbătrînirea folosind cîteva măsuri simple, dar extrem de eficiente pentru a-ți revigora look-ul.

Iată ce poți face pentru a arăta cu 10 ani mai tînără fără durere:

Soarele nu este cel mai bun prieten al pielii. Va cauza riduri, pete pigmentare, deshidratare și crește riscul de cancer de piele. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, trebuie să aplici produse de protecție solară în fiecare zi pentru a proteja pielea care nu este acoperită de haine. Nu uita nici de tălpi, mîini, spatele gîtului sau degetele de la picioare. Dacă vrei ca tenul tău să aibă mai multă culoare folosește un fard bronzant în loc să petreci multe ore la soare.


Dacă ai tendință să stai cocoșată în timp ce lucrezi la calculator dă umerii spre spate și îndreaptă-te pentru a preveni durerile și a arăta mult mai slabă. De asemenea, vei face o impresie mai bună și vei avea mai multă încredere în tine. Rezervă-ți intervale scurte pentru exerciții de stretching și îmbunătățește-ți postura pentru a preveni scolioza și a arăta mai bine.

Te simți epuizată? Să știi că majoritatea adulților nu dorm suficient. În momentul în care ești obosită și pielea va căpăta un aspect tern, care va adăuga ani în plus vîrstei tale reale. Lipsa somnului suficient contribuie la agravarea stresului și anxietății, creînd un cerc vicios care te îmbătrînește constant.

Zahărul rafinat nu conține nutrienți, ci numai calorii inutile. Cauzează dependență și fluctuații ale glicemiei. În momentul în care consumi acest tip de zahăr pancreasul va produce insulină pentru a stabiliza glicemia, dar la scurt timp nivelul de zahăr din sînge va scădea foarte mult, iar tu vei simți nevoia să mănînci din nou ceva dulce pentru a elimina epuizarea și a te putea concentra.

Un aspect tînăr al pielii este asigurat de cantitatea optimă de colagen și elastină. Acești doi compuși mențin fermitatea pielii, dar atunci cînd consumi zahăr moleculele se combină, rezultă produși secundari care afectează pielea, iar organismul nu poate repara efectele negative. În concluzie nu ai de ce să fii tentată de zahăr. Gustul dulce va deveni amar dacă te gîndești cît de rău îi face pielii. Mai bine savurează zaharurile naturale din fructe sau mănîncă puțină miere.

Dinții gălbui sau maronii sînt un semn al îmbătrînirii, iar persoanele care nu mențin o igienă dentară riguroasă zîmbesc mult mai rar. Mergi la dentist cel puțin o dată pe an. În cazul în care dinții tăi nu arată așa cum îți dorești poți alege diferite tratamente de albire care te vor ajuta să arăți mai tînără și să zîmbești fără griji. În cadrul studiilor de specialitate s-a constatat că persoanele care zîmbesc și rîd des sînt considerate mai tinere decît cele care stau încruntate.

Potrivit specialiștilor, aproximativ 80% dintre femei nu poartă sutienul potrivit. Este indicat să apelezi la ajutorul personalului de la magazin pentru a alege lenjeria intimă care ți se potrivește. Nu uita că mărimea, forma și stilul de sutien pe care îl porți se pot modifica de-a lungul timpului. Pierderea în greutate, acumularea kilogramelor în plus, alăptarea sau tipul de exerciții fizice pot face ca sutienul care îți plăcea acum 5 ani să nu ți se mai potrivească astăzi.

Formează-ți propriul stil. Este foarte important să te simți confortabil în fiecare ținută pe care o alegi, în loc să încerci să preiei ceva din opțiunile unei persoane mult mai tinere. Pentru a arăta mai tînără este recomandat să alegi ținute clasice în culorile tale preferate, fără etichete evidente.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load