COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 417 565   INFECTAȚI 256 387(+63)   TRATAȚI 249 381     DECESE 6180(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1212
Coronavirus stiri: 7148
Preşedintele stiri: 2787

Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

8 mai. 19:00   Diverse
2275 1

Dacă plănuiești să faci o schimbare în carieră sau pur și simplu ești în căutarea unui job nou, nu ar fi o idee rea să iei în considerare și ceea ce spun astrele.

În ciuda prejudecăților de tot felul care există în mentalul colectiv, zodiacul ia în considerare anumite trăsături de personalitate reale pe care le au nativii fiecărei zodii în parte, așa că e posibil ca sugestiile oferite de zodiac să îți fie utile.

Iată, așadar, ce meserie recomandă astrele în funcție de zodie. Înainte să verifici care sînt sugestiile zodiacului pentru semnul tău, nu uita, însă, că decizia finală va trebui să o iei doar în funcție de criterii precum pasiunea pentru un anumit domeniu sau abilitățile pe care le ai și pe care dorești să le pui în valoare.

Berbec


Berbecii au o voință puternică, sînt independenți și foarte competitivi, prin urmare le sînt recomandate meseriile care presupun prezența unor trăsături puternice de leadership.

Astfel, nu vei da greș dacă alegi să îți îndrepți pașii spre o carieră de speaker motivațional sau o carieră în coaching.

Taur

Taurii sînt persoane foarte creative și cărora le place să afle mereu lucruri noi. În plus, au un apetit extraordinar pentru inovație, prin urmare li se potrivește orice job care are legătură cu domeniul literar, cu moda, cu designul interior sau cu arhitectura.

Gemeni

Gemenii sînt caracterizați de un șarm natural, care îi face să fie foarte plăcuți la locul de muncă, precum și de tendința de a se plictisi atunci cînd nu au parte de provocări profesionale. Un nativ Gemeni se va potrivi de minune în roluri precum jurnalist, specialist în comunicare sau, de ce nu, cadru didactic.

Rac

Nativul Rac are o abilitate înnăscută de a rezolva orice problemă care îi apare în cale, iar la locul de muncă este foarte responsabil și altruist. Așadar, Racilor le sînt recomandate roluri precum cele de asistent medical, terapeut, asistent social sau profesor.

Leu

Leii sînt foarte ambițioși și au o tendință naturală de a fi lideri, prin urmare le sînt recomandate meseriile care implică un grad mare de autonomie sau rolurile de management. Aceștia mai pot face carieră, datorită șarmului lor natural, și în domenii precum vînzări sau account.

Fecioară

Această zodie este caracterizată de meticuloziitate și perfecționism, ceea ce înseamnă că nativilor Fecioară li se potrivesc cel mai bine joburile care implică o atenție mare la detalii. Pot deveni medici, brokeri, statisticieni sau chiar cercetători.

Balanță

Balanța este foarte sociabilă, creativă, independentă și perfecționistă, iar acest mix de trăsături o face perfectă pentru profesii care au legătură cu mass-media, diplomația, resursele umane, politica sau antreprenoriatul.

Scorpion

Scorpionii sînt curioși și pot rezolva cu ușurință orice problemă de care se lovesc. În plus, au tendința de a-și impune ideile, așa că se vor potrivi de minune în domenii care mizează pe inovație și pe o oarecare capacitate de a aduce ceva neconvențional în peisaj, precum cinematografia, arta sau moda.

Săgetător

Această zodie este caracterizată de un grad mare de sociabilitate și de dorința de a avea un job prin care să poată transforma lumea într-un loc un pic mai bun. Săgetătorii nu vor greși, așadar, dacă își îndreaptă atenția către domenii precum medicină, voluntariat, știință, filosofie sau cercetare.

Capricorn

Capricornii sînt foarte pragmatici și poți conta pe ei pentru a duce orice sarcină profesională la bun sfîrșit, prin urmare vor alege mai mereu calea antreprenoriatului. În cazurile în care nu merg totuși pe acest drum, pot fi întîlniți în domenii precum management sau banking.

Vărsător

Vărsătorii sînt încăpățînați și rebeli, așa că preferă joburile care implică un grad mare de neconvențional și creativitate. Așadar, adesea îi poți întîlni în roluri de traineri, în cercetare sau în ONG-uri, pentru că își doresc mereu să transforme lumea din jurul lor într-un loc un pic mai bun.

Pești

Peștii au o inteligență emoțională ieșită din comun și pot vedea toate fațetele unei probleme sau situații, așa că acestor nativi le sînt recomandate joburi precum terapeut, specialist în resurse umane sau asistent social. De asemenea, Peștii pot fi și cadre didactice devotate.

În concluzie, orice ai alege, nu uita că alegerea unui job sau a unei profesii trebuie făcută, în primul rînd, în funcție de criterii precum pasiunea pentru ceea ce ar urma să faci și abilitățile pe care le ai. Zodiacul îți poate oferi unele sugestii, însă decizia finală nu ar trebui luată decît în funcție de criteriile menționate anterior.

Acestea fiind spuse, nu îți mai rîmîne decît să cîntărești cu atenție alternativele pe care le ai la dispoziție, să identifici avantajele și dezavantajele fiecăreia, iar apoi să alegi cea mai bună variantă. Succes!

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Care va fi principala motivație pentru care veți merge la secția de votare pe 11 iulie?