COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce a pățit o tânără în timp ce mergea să se întâlnească cu iubitul ei. Viața ei s-a schimbat complet

O tânără din SUA a dat în judecată un bogat om de afaceri după ce la începutul anului, un scaun i-a căzut în cap de pe balconul penthouse-ului din Manhattan al bărbatului, incident care i-a rovocat leziuni cerebrale, potrivit New York Post.

Annabel Sen a fost internată în spital pe 25 ianuarie, după ce a fost lovită de scaunul care a picat de la etajul 12. Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 14.30, când tânăra. care atunci avea 23 de ani, mergea să ia masa alături de iubitul ei.

Potrivit polițiștilor, scaunul din lemn a fost luat de vânt în timpul unei furtuni și a lovit-o pe tânără, înainte de a se opri într-o mașină parcată.

Annabel Sen a intentat un proces împotriva proprietarului penthouse-ului, compania GR Realty Holdings LLC, deținută de Michael Rubin, un om de afaceri cu o avere de aproximativ 3,5 miliarde de dolari. El este coproprietar al echipei de baschet Philadelphia 76ers și mai deține echipa de hochei New Jersey Devils.

Potrivit actelor depuse la dosar, Annabel „a suferit o leziune cerebrală gravă, care îi pune viața în pericol și care a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă pe creier”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load