X 
Cazul Șor stiri: 599

Cartea Recordurilor Guinness a desemnat cel mai bătrîn cîine din lume

20 ian. 17:05   Diverse
2281 0

Spike, un cîine adoptat în Camden, SUA, a fost desemnat cel mai bătrîn patruped din lume. Animalul are 23 de ani și este considerat o celebritate.

Acesta pare să își fi ales singur stăpînii. Atunci cînd actuala proprietară, Rita Kimball, își așeza nepotul în scaunul auto, cîinele a sărit și i-a ocupat locul, iar de atunci este mebru al familiei, transmite realitatea.

„Știam că Spike este bătrîn, dar nu credeam că este chiar cel mai bătrîn din lume. Acum că deține recordul, cu toții îl vedem ca pe o celebritate”, spune stăpînii.

Spike trăiește acum în libertate, la o fermă din Ohio, iubește vacile și caii, aleargă împreună cu pisica din curte și adoră deliciile pentru căței, dar și cîrnații. „Este prietenos, dar aproape orb și are probleme de auz, Este un prieten grozav pentru nepoții mei și nu a mușcat niciodată un străin”, povestește Rita.


Potrivit reprezentanților Guinness Book, care l-au vizitat pe Spike pe 7 decembrie anul trecut, cîinele avea 23 de ani și 43 de zile, o înălțime de 22,86 cm și cîntărește doar 5,85 kilograme.

3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?