COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7237

Care sînt diferenţele dintre oamenii de succes şi cei care nu au noroc

10 mai. 22:31   Diverse
5445 0

Se trezesc de dimineaţă, acceptă provocările şi îi ajută pe ceilalţi să aibă succes, acestea sînt doar cîteva dintre trăsăturile oamenilor care au succes, scrie Businnes Insider.

Publicaţia a întocmit un top al diferenţelor dintre oamenii de succes şi cei care nu au succes, pe baza cărţii autorului Dave Kerpen, unul dintre cei mai influenţi scriitori de pe Linkedin- reţeaua de socializare profesională. Una dintre diferenţele principale este că oamenii de succes acceptă provocarea, în timp ce celorlalţi le este frică de nou.

„Acceptarea schimbărilor este cel mai greu lucru pe care o persosană poate să-l facă. Cum lumea se mişcă repede şi tehnologia evoluează rapid, este imperativ ca noi să acceptăm aceste schimbări şi să ne adaptăm. Oamenii de succes sînt capabili să facă acest lucru", spune Dave Kerpen.

O altă diferenţă dintre oamenii de succes şi ceilalţi este că primii discută despre idei, în timp ce ceilalţi discută despre oameni. Bîrfele despre alţi oameni nu duc nicăieri, dar discutarea ideilor îi face pe oameni mai buni, susţine Kerpen.

Oamenii de succes acceptă că sînt responsabili atunci cînd eşuează, în timp ce oamenii fără succes dau vina pe ceilalţi. Adevăraţii lideri şi oameni de afaceri acceptă întotdeauna că ei sînt responsabili pentru greşelile lor, spune Kerpen.


O altă diferenţă dintre oamenii de succes şi oamenii care nu au succes este că primii îi creditează pe ceilalţi pentru succesul lor. Oamenii fără succes nu le acordă celorlalţi nicio şansă. „Lăsîndu-i şi pe alţii să aibă momentele lor de glorie nu faci decît să-i motivezi şi, ca o consecinţă, tu ca lider vei creşte în ochii celorlaţi", mai spune Dave Kerpen.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽