COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care sînt beneficiile ceaiul de lamîie

Care sînt beneficiile ceaiul de lamîie

De la lămîie putem folosi totul: frunze, pulpă și coajă fructului pentru a obține un ceai delicios și sănătos. Sînt mai multe modalități pentru a prepară ceaiul de lămîie.

1. Se prepară din 3 lămîi, tăiate în sferturi la 500 ml apă. După ce au fiert 5-10 minute, se lasă să se mai răcească, se strecoară și se bea îndulcit cu miere.

2. Se iau 4 lămîi, se rade coajă și se extrage sucul. Se amestecă sucul și coajă, apoi se toarnă într-o tăviță pentru cuburi de gheață, în congelator. Pentru a prepară ceaiul, puneți un cub într-o cană și turnați o apă fierbinte. Se îndulcește cu miere, după gust.

3. Ceaiul din frunze de lămîie se prepară turnand o cană de apă fierbinte peste trei lingurițe de frunze uscate. Se lasă la infuzat, acoperit, 10 minute, apoi se poate consumă, transmite NOI.md cu referire la bzi.ro.


Beneficiile ceaiului de lămîie
Ceaiul de lămîie acționează că un agent purificator și poate rezolva multe probleme de sănătate.

1. Ajută la slăbire
Pentru a profită din plin de beneficiile ceaiului de lămîie, cel mai bun moment al zilei pentru a-l consumă, este dimineață. Ajută la arderea grăsimilor prin creșterea ratei metabolice și prin împiedicarea depunerii de grăsime.

2. Combate oboseală
Dacă va faceți un obicei de a consumă ceai de lămîie în fiecare dimineață, veți constată, pe termen lung, imbunatiri substanțiale ale rezistenței la oboseală.

3. Stimulează imunitatea
Concentrația mare de vitamina C are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Ați mai pomenit gripă sau răceală serioasă fără un ceai, dacă nu de lămîie, cu lămîie în el?

4. Detoxifiaza ficatul
Ceaiul de lămîie stimulează curățarea ficatului. Bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

5. Bun pentru piele
Ceaiul de lămîie este, de asemenea, unul dintre cele mai plăcute tratamente cosmetice. Prin consumarea regulată a acestuia, pielea se curată de impurități.

6. Curată intestinele
Ceaiul de lămîie curată tot sistemul digestiv și funcționează că antiseptic.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load