COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care este cel mai bun lucru pe care îl puteți lăsa pe această planetă?

Care este cel mai bun lucru pe care îl puteți lăsa pe această planetă?

Probabil că fiecare persoană s-a gîndit cel puțin o dată la ceea ce va lăsa în urmă. Ce va lăsa copiilor, Naturei, lumii, Universului...

Puteți transmite prin moștenire o sticlă de whisky bun, cumpărată în ziua de naștere a copilului, o bijuterie prețioasă de familie, un apartament, bani în cele din urmă. Dar gîndiți-vă ce ar putea fi mai bun decît toate acestea?

După părerea mea, cel mai frumos lucru pe care l-ați putea lăsa în urma dvs. este raiul pe pămînt.

"Imposibil!", veți spune.

Este posibil!

Toți cei care au propriul lor pămînt, chiar și o bucată mică, nici măcar una proprie (fie un parc din orașul tău) pot lăsa o bucată de paradis copiilor, nepoților, strănepoților, stră-stră-nepoților și multor ”stră”nepoți. Mai aveți timp să plantați o grădină de rai, unde va exista o mare varietate de plante. O grădină în care fiecare plantă se va sprijini reciproc și se va ajuta reciproc să crească. Gradina, care vă va încînta anual pe voi și pe copiii dvs. cu o mulțime de fructe, pomușoare, nuci delicioase. O grădină în care va exista un întreg caleidoscop de flori și mirosuri pe tot parcursul anului. O grădină care va rămîne secole la rînd după ce nu veți mai fi prezent fizic. O grădină pentru care urmașii dvs. nu vă vor uita niciodată. O grădină pentru care pămîntul Vă va fi recunoscător!


Noi am început să plantăm grădina noastră de paradis. Începe și tu!

Iar noi cu plăcere vă vom ajuta cu sfaturi, semințe și răsaduri în crearea frumosului! Apropo, vînzarea de material săditor a început deja.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load