X 

Bulgaria: De patru ori mai mulți turiști ruși vin prin Erevan și Istanbul

27 iul. 2022,, 11:45   Diverse
2132 0

În ciuda situației internaționale complicate, a absenței zborurilor directe, în perioada ianuarie-mai 2022 s-au înregistrat în total 33.584 de vizite ale turiștilor ruși în Bulgaria, care au dormit cel puțin o noapte la locul de cazare.

Creșterea numărului de turiști ruși care au vizitat Bulgaria în primele cinci luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului 2021 este de 3,9 ori, a anunțat ministrul demisionar al turismului Hristo Prodanov.

Creșterea numărului de turiști ruși are loc în ciuda suspendării tuturor campaniilor publicitare ale Bulgariei în Rusia.

„În ciuda absenței zborurilor directe între Rusia și Bulgaria, cetățenii ruși, inclusiv turiștii, călătoresc în stațiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre cu transferuri, în principal prin Istanbul și Erevan. Niciunul dintre turoperatorii ruși nu și-a declarat intenția de a închide Bulgaria ca destinație turistică, toți sunt pregătiți să-și continue munca și să se adapteze la noile condiții”, a mai spus Prodanov, scrie 24 Chasa, citată de Rador.

În noile condiţii, se fac încercări pentru o prezență cât mai activă a Bulgariei pe pieţele turistice din unele ţări din Europa de Est şi Asia Centrală, printre care Armenia, Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan, Moldova şi Belarus, a precizat Ministerul Turismului de la Sofia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий