Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Britanicii au redus drastic consumul de energie electrică

28 noi. 2022,, 17:15   Diverse
1844 0

Britanicii au redus drastic consumul de energie electrică – în noiembrie, cererea a fost cu cel puțin 10 la sută mai mică decât în octombrie.

The Guardian scrie despre acest lucru cu referire la cei mai mari doi furnizori de energie electrică E.ON și Telecom Plus.

E.ON, cu o rețea de clienți de 5,6 milioane de abonați, a înregistrat reduceri de două cifre ale consumului în ultimele săptămâni. Potrivit directorului executiv al companiei, Michael Lewis, acestea pot fi estimate la 10-15%. Telecom Plus, a cărei filială Utility Warehouse deservește 800.000 de abonați, a raportat, de asemenea, o scădere de 10%.

Directorul său executiv, Andrew Lindsey, a declarat că compania se așteaptă la o scădere suplimentară a cererii, deoarece britanicii încearcă să reducă costurile energiei. „Prognozăm o nouă scădere de două cifre a consumului”, a spus Lindsey. Cu toate acestea, ambele companii au remarcat că analiza comparativă este îngreunată de vremea caldă din octombrie și noiembrie.

Secretarul de stat britanic pentru afaceri, energie și strategie industrială, Grant Shapps, a declarat că populația Marii Britanii depune eforturi uriașe pentru a reduce consumul pentru a economisi bani într-un moment în care veniturile gospodăriilor sunt strânse.


Operatorul național de rețea din Marea Britanie, National Grid, a introdus reduceri la consumul de energie electrică în afara vârfului pentru a reduce congestionarea rețelei, iar guvernul a stabilit o limită pentru facturile anuale de energie electrică ale gospodăriilor de 2.500 de lire sterline.

Anterior, s-a raportat că în octombrie Europa a redus drastic consumul de gaze. Cererea totală de gaze a scăzut cu 22 la sută de la an la an, gospodăriile și clienții comerciali și micii industriali având cea mai mare contribuție. În special, din cauza vremii calde, gospodăriile nu au fost nevoite să pornească încălzirea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий