TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Baia cu lapte, între mit și beneficiile ei reale

Cleopatra avea un ritual de frumusețe care este din nou popular și azi: baie cu lapte, miere și petale de trandafir.

Baia cu lapte relaxează, destinde corpul și catifelează pielea. Laptele are o putere hidratantă și un efect antiaging si regenerator pentru epidermă, transmite NOI.md cu referire la tabuhighlife.ro.

Care sînt beneficiile băii cu lapte și miere?

În primul rînd, nu trebuie să faci baie în lapte și miere în fiecare zi, dar folosirea regulată a acestui procedeu are următoarele beneficii:

Baia de lapte și miere este întineritoare. Nu este ca și cum te-ai uda cu apă obișnuită. Aroma și senzațiile pe care le vei simți au un efect cu adevărat energizant.


Baia cu lapte și miere are efect vindecător. Dacă ai probleme cu pielea, această baie va avea efecte benefice asupra acelor zone.

Un foarte bun calmant pentru piele. În timp ce faci baie, ia puțin lapte în mînă și masează-te pe tot corpul, cu mișcări circulare.

Înfrumusețează părul. Nu te gîndi de două ori înainte să te dai și pe păr, pentru că laptele și mierea sînt un remediu pentru firele despicate și împotriva căderii părului.

Rol exfoliant. Baia cu lapte și miere exfoliază stratul superior al pielii, expunînd pielea mai tînără, iar tu vei arăta mai proaspătă și mai ușoară.

Luptă cu ridurile. Pielea ridată sau încrețită va beneficia de plusul de elasticitate pe care îl conferă baia de lapte și miere.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load