Avionul ministrului german de Externe nu a aterizat din prima încercare

24 mar. 15:15   Diverse
1934 0

Aeronava, cu Annalena Baerbock la bord, a făcut un cerc suplimentare înainte de a ateriza, ajungînd la sol cu 20 de minute întîrziere.

Avionul ministrului german de Externe Annalena Baerbock a reușit să aterizeze la Tbilisi doar la a doua încercare. Acest lucru a fost anunțat pe 24 martie de către compania Sakaeronavigatsia, relatează corespondentul.

De menționat că incidentul a avut loc în timpul primei vizite oficiale a politicianului în Georgia.


„Ieri, în jurul orei 23:00, ora Tbilisi, aeronava ministrului german de Externe Airbus A340-300 a aterizat pe Aeroportul Internațional din Tbilisi la a doua încercare”, a spus compania într-un comunicat.

Totodată, Sakaeronavigatsia neagă categoric informațiile difuzate de ediția germană Spiegel că avionul ar fi avut probleme din cauza faptului că pe pistă se afla un alt avion.

Potrivit companiei georgiane, pista era complet liberă, iar decizia de a merge pe al doilea cerc a fost luată de pilot, aceasta fiind o practică normală în aviația civilă, neconsiderată un incident.

Potrivit ambasadei Germaniei la Tbilisi, Baerbock are planificată o întrevedere cu președintele Salome Zurabishvili, prim-ministrul Irakli Garibashvili și ministrul de Externe al Georgiei, Ilia Darchiashvili, în cadrul vizitei sale în Georgia.

De asemenea, șefa Ministerului german de Externe are programate întîlniri la Tbilisi cu studenții georgieni, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și ai opoziției. În plus, Baerbock intenționează să viziteze granița cu Osetia de Sud și să se familiarizeze cu activitatea misiunii de observare a UE.

1
0
1
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий