Avion oprit din drumul său pe pista de aterizare de un aligator (VIDEO)

Avion oprit din drumul său pe pista de aterizare de un aligator (VIDEO)

Avion oprit din drumul său pe pista de aterizare de un aligator pe aeroportul internațional din Orlando, Statele Unite.


Crocodilul traversa alene pista, iar pilotul a avionului a fost obligat să oprească pentru a nu-l strivi, scrie presa americană.


Pe rețelele de socializare au apărut imagini surprinse de pasageri, cu aligatorul care traversează pista.


Pilotul avionului companiei Spirit Airlines, care venea de la Baltimore, i-a avertizat pe pasageri despre motivul pentru care aeronava s-a oprit. “Credeţi sau nu, este un aligator pe pistă şi aşteptăm să traverseze”, a pus el citat de WESH2. Pasagerii de la geam au putut vedea şi fotografia aligatorul, care a traversat liniştit pista şi s-a cufundat într-un iaz din vecinătate.


Potrivit agenţiei guvernamentale The Florida Fish and Wildlife Conservation Commission (FWC), există aligatori în 67 de comitate din Florida, astfel încît nu este lucru surprinzător ca oamenii să se întîlnească cu aceştia, uneori cu consecinţe tragice.


“Conservarea aligatorului american este o poveste de succes. Florida are o populaţie de aligatori sănătoasă şi stabilă, estimată la 1,3 milioane de exemplare de toate dimensiunile. Ei fac parte din ecosistem, dar trebuie trataţi cu grijă şi respect”, se arată în această broşură, intitulată “Sfaturi pentru a convieţui cu aligatorii”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load