Criza energetică stiri: 785
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Autoritățile din Turcia au schimbat regulile de intrare în țară

1 iun. 15:45   Diverse
1320

Autoritățile din Turcia au schimbat regulile de intrare în țară de la 1 iunie. Acum, călătorii nu trebuie să prezinte rezultatele unui test PCR pentru Coronavirus sau un test antigen, comunică RBC.

Cu o zi înainte, Turcia a anulat obligația de a purta mască în locurile publice, cu excepția spitalelor. Astfel de măsuri au fost luate de autorități în legătură cu îmbunătățirea situației epidemiologice.

De menționat că anterior la intrare în Turcia era necesară prezentarea a unul dintre următoarele documente: un test PCR negativ sau un test antigen, or un certificat de vaccinare.

Potrivit statisticilor pentru perioada ianuarie-martie 2022, Turcia este a doua destinație pe care o aleg cetățenii moldoveni pentru vacanța lor. 17,7% dintre cetățeni au vizitat Turcia în această perioadă. Pe primul loc se află Egiptul (27,6%), pe al treilea loc este Ucraina (16,3%), România (10,2%), Bulgaria (5,4%), Emiratele Arabe Unite (5,1%), Polonia (3,3%), Maldive (2,6%), Ungaria (2,3%) și Austria (1%).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав