X 
Criza energetică stiri: 1641
Cutremure stiri: 272

Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții

20 oct. 2020,, 04:30   Diverse
19296 0

O astroloagă din Marea Britanie, care a prezis în mod corect apariția unei pandemii anul acesta, a făcut o nouă serie de predicții pentru următorii ani, scrie Daily Mail.

În luna februarie, Jessica Adams, 56 de ani, și-a transformat radical stilul de viață. Și-a înjumătățit orele de lucru, și-a anulat toate evenimentele și întâlnirile pe care le avea notate în calendar și și-a abandonat locuința din Londra pentru a se muta în Tasmania, unde locuiește și acum alături de doi cîini și o găină, transmite stirileprotv.ro.

„Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea.

Cu un an în urmă, Jessica și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare că lumea va fi lovită de un virus, oferind și o dată cheie - 10 ianuarie 2020 - care s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a declarat ea.


La începutul acestui an ea a mai prezis o „surpriză în octombrie”, legată de alegerile prezidențiale din SUA, care ar putea însemna „căderea lui Trump”.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris ea. Și în acest caz ea a ales o dată cheie - 1 octombrie - care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19.

Anterior, ea a mai prezis ieșirea Marii Britanii din UE și ruptura dintre cei doi prinți Wiiliam și Harry.

Ce a prezis astroloaga Jessica Adams pentru următorii ani:

Pandemie - Nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întîmplat cu SIDA.

Brexit - Ultima săptămînă din ianuarie 2021 va fi critică. Brexit-ul va arunca Marea Britanie unde era în urmă cu 2.000 de ani, înainte de invazia Imperiului Roman. În cîteva luni, țara se va împărți în patru entități distincte. Premierul Boris Johnson va amîna divorțul de UE deoarece și Italia va decide să părăsească Uniunea în 2021.

Alegerile din SUA - Va fi un dezastru și alegerile ar putea fi chiar amînate pînă pe 20 noiembrie 2020 din cauza unor procese în instanță. Dar dacă privim spre anul viitor, liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican. Sînt atît de multe lucruri care să ne încînte la anul următor: va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare.

Schimbările climatice - Criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită.

Familia Regală britanică - Nu va exista o împăcare între prinții William și Harry.

Tineri - Începând cu anul 2023, tinerii din ziua de azi vor ajunge rapid la putere. Vom avea foarte mulți politicieni tineri care își vor îndeplini misiunea, aceea de a trata pe toată lumea în mod egal. Nu acceptă sexismul sau rasismul, nu sunt interesați de dragoste și sex, dar le pasă de prietenie și activism și vom fi uimiți de cît de repede se mișcă.

Bani și inovații - Vor fi schimbări uriașe în economia globală. Va fi sfîrșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor vom avea inovații și invenții mai importante decît cele pe care le-am văzut în ultimii ani.

Crăciun 2020 - Sezonul festiv va fi fantastic anul acesta. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului - vedem cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Va fi vorba despre prietenie și siguranță globală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав